Zingen, dansen en acteren

Vanaf 15 juni 2019 is Utrecht een musical- en theaterschool voor kinderen, jongeren én volwassenen rijker. Op die dag geeft SET Producties in Buurthuis de Bram een voorproefje van het cursusaanbod dat vanaf september van start gaat. SET Producties is voor Utrecht geen onbekende. Initiatiefnemer Sam Beisser is jarenlang als musicaldocent verbonden geweest aan het UCK en geeft daarnaast les op OBS Tuindorp.

Samen met haar team van enthousiaste en ervaren musical- en theaterdocenten biedt Sam Beisser vanaf september musical- en theaterlessen voor kinderen, jongeren en volwassenen aan. Ook de allerkleinsten kunnen bij SET Producties terecht. Voor 2- en 3-jarigen is er de cursus Swingende peuterdans en kleuters zijn van harte welkom bij de cursus Minikanjers. 

Aanmelden voor de nieuwe musical- en theater cursussen komend schooljaar kan via info@set-producties.nl

Aanmelden voor de gratis proeflessen op dinsdag 3 september of zaterdag 7 september kan ook via info@set-producties.nl

De locatie voor alle cursussen is Buurthuis de Bram, Rhonedreef 40, vlakbij Shoppingcenter Overvecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *