Musical- en Theaterschool

SET Producties

Vakantieactiviteiten

Welke activiteiten worden er aangeboden?

Zomer Express – Overvecht

Iedere zomer werkt SET samen met Jeugdsportcultuurfonds, ZIMIHC, SportUtrecht en vele andere organisaties die het mogelijk maken om kinderen die niet op vakantie kunnen toch een toffe zomer te geven. Sport en Cultuur komt tijdens de ZOMER EXPRESS samen en aan het einde van de week geven we een presentatie aan de ouders.

MUSICAL EN THEATER IN 1 DAG

In een dag maken we een mini musical van bijvoorbeeld The Lion King of Alice in Wonderland. De docenten gaan met jullie aan de slag met het originele materiaal, maar maakt er een toffe compilatie van. Dit zorgt voor hilarische momenten.

PEUTER KLEUTER DAG

Door middel van muziek en eenvoudige bewegingen ontdekt deze kanjers hun eigen lichaam, de ruimte om hen heen en ervaren ze verschillende emoties. Door middel van verhalen en het prikkelen an de fantasie beleven zij met elkaar de grootste avonturen.

MUSICAL WEEKEND

In een weekend van vrijdag tot en met zondag ga je aan de slag gaat met materiaal uit verschillende vormen van het maken van theater. Cabaret, een solo voorstelling, musical, muziek, toneel, dans, expressie, bewegingstheater en andere vormen.
Daarnaast is er tijd voor ontspanning, diverse bosspellen, bonte avond, performing night en en afsluitende presentatie.

Wil je hier meer informatie over? Stuur een mail met de titel ‘musical weekend’ naar info@set-producties.nl

AANMELDEN VAKANTIE ACTIVEIT

SET Producties – Van Leeuwenhoeklaan 42 – 5252 CC – Vlijmen – KVKnr. 58821082

© 2023 Musical- en Theaterschool

Thema door Anders Norén