Locatie Utrecht

De Musical – en Theaterschool SET Producties vindt het belangrijk om naast de verplichting om naar school te gaan, in je vrije tijd iets te doen waar je energie van krijgt, waar je je passie en enthousiasme kan inzetten om te zingen, dansen en acteren.

Musical en theater kan een fijne uitlaatklep zijn waar je tegelijkertijd nieuwe vrienden maakt. Je leert hier samenwerken, samen zingen en samen toe te werken naar een eind voorstelling of presentatie.

MUSICALGROEPEN | TIJDEN | KOSTEN | INFORMATIE

Helaas is dit niet voor iedereen weg gelegd om Musical – en Theaterlessen te kunnen volgen. Ondanks dat Nederland een rijk land is, zijn er nog veel te veel gezinnen die zelf niet het geld hebben om dat te kunnen betalen.

De U-Pashouder krijgt jaarlijks een budget van het U-pasbureau waarvan hij/zij activiteiten kan betalen. Voor meer informatie over de U-pas kan je terecht bij het U-pasbureau  www.u-pas.nl 

Bij inschrijving bij een van de Musical – en Theaterlessen dien je aan te geven dat je gebruik wenst te maken van je U-pas. Ook dien je de laatste 8 cijfers van je U-pasnummer en het gewenste te declareren bedrag toe te voegen.

De U-pas is persoonsgebonden, dus alleen geldig voor degene die op de leerlingenlijst van SET Producties staan. Declareren kan alleen in het seizoen waarin de betreffende cursus wordt gedaan.

Daarnaast hebben we ook nog het Jeugdfonds Sport en Cultuur die het mogelijk maakt om kinderen en gezinnen te helpen om deze lessen te kunnen gaan volgen.

Zij betalen dan bijvoorbeeld het lesgeld, de danskleding, de multomap of andere materialen die je nodig hebt voor de Musical – en Theaterlessen. Hoe tof is dat!

Ben je tussen de 4 en 18 jaar? En wil je Musical – en Theaterlessen volgen bij SET Producties? Kijk dan eens met je ouders op de website van Jeugdfonds Sport & Cultuur om te kijken wat zij voor jou kunnen doen.

Belangrijk om te weten dat je ouders niet zelf de aanvraag kunnen doen, maar dat een leerkracht, hulpverlener of het Centrum Jeugd en Gezin dit wel voor je kan doen.

Wij wensen alle leerlingen van de Musical – en Theaterschool SET Producties heel veel plezier dit seizoen!

Aanmelden voor de Musical – en Theaterlessen kan via
info@set-producties.nl
door onderstaand formulier te downloaden en toe te zenden.

Voor meer vragen bel of app naar 06-23504373

Eventuele wijzigingen in het Inschrijfformulier, de Algemene Voorwaarden of het AVG formulier voorbehouden.