MiniKanjers

Leeftijd
Groep 1 t/m 3

Vrolijke, herkenbare muziek en een energieke juf zorgen voor een feestelijk hoogtepuntje van de week. Nieuwsgierige kleuters, vrolijke dansers, de grappigste podiumdieren en vooral veel plezier tijdens de lessen.

Muziek, bewegen, expressie en emoties zijn belangrijke ingrediënten van deze MiniKanjers. Inlevingsvermogen, motorische ontwikkeling en ontdekken wat je stem allemaal kan. Het zelfvertrouwen van deze kanjers zal in de loop van de lessen spelenderwijs groeien. Zo wordt er een basis gelegd voor een eerste theaterervaring. Met de kinderen werken we toe naar een presentatie en daar waar het kan spelen ze mee in de grotere musicalproducties.

Tijd
Dinsdag 16.00 – 17.00
Zaterdag 10.0 – 11.00
Graag ontvangen wij uw voorkeursdag. Bij voldoende aanmeldingen zal de groep doorgang krijgen. Wanneer dit niet het geval is zullen wij ouders vragen om hun kleuter op een andere dag mee te laten dansen.

Locatie
Buurthuis de Bram, Rhonedreef 40 in Utrecht

Kosten
€ 112,- (voor 16 lessen)
Wekelijks lessen van 45 minuten van september tot december. Vanaf januari is er weer een nieuwe lessenreeks.

Benodigdheden
Kleding waar je makkelijk in kunt bewegen en dans/gymschoenen (blote voeten mag ook). Neem daarnaast een flesje drinken mee voor het pauze momentje.

Aanmelden
Aanmelden voor een proefles voor de Musical – en Theaterlessen kan via info@set-producties.nl

Bij voldoende aanmeldingen gaan de lessen door. Mocht dit niet het geval zijn, dan nodigen wij u uit op een andere dag om met uw kleuter te komen swingen en dansen.