Musical groep 2 | Theatergroep 2

Leeftijd
Vanaf groep 7

Tijd voor wat uitdaging voor alle kinderen vanaf groep 7. Samen met leeftijdsgenoten gaan we door middel van zingen bij de piano, het lezen van bladmuziek, het oefenen van Engelstalige nummers, meerstemmigheid, tekstinterpretatie, dans, beweging, expressie en uitdagende musical- en toneelteksten aan het werk.
Zowel in de musical- als theatergroep werken we toe naar een eindmusical en eindvoorstelling / toneelstuk.
Naast hard werken staat plezier voorop. Wij willen de kinderen zelfvertrouwen meegeven, respect voor elkaar en elkaars talenten, leren hun eigen talenten te ontdekken en hier ook de ruimte voor mogen krijgen. Elk kind heeft een belangrijke plek in het proces, op het podium en tijdens de voorstelling. De enthousiaste groep zeer ervaren docenten biedt de kinderen deze plek voor een tof eindresultaat.

Onze docenten zijn allemaal afgestudeerd in het musical- en theater vak. Met hun tomeloze energie en enthousiasme willen ze kinderen inspireren en het beste uit elk kind naar boven halen.

Musical of theater?
Bij musical werken we naar een eind musical toe waar dans, zang en theater bij elkaar komen. Bij theater werken we naar een eindvoorstelling toe waar vooral theater / acteren voorop staat.

Tijd
Dinsdag 18.00 – 19.00 (60 minuten)
Zaterdag 12.30 – 14.00 (90 minuten)

Plusgroep 2
Naast de reguliere les is het mogelijk om les te volgen in de plusgroep. Hier wordt er nog dieper in gegaan op de materie van zang en theater. Voor kinderen die nog meer de kneepjes van het vak willen leren. De les zal voorafgaand of aansluitend zijn op de reguliere les.

Tijden plusgroep 2
Dinsdag 19.00 – 19.30 (30 minuten)
Zaterdag 13.30 – 14.000 (30 minuten)

Graag ontvangen wij uw voorkeursdag. Bij voldoende aanmeldingen zal de groep doorgang krijgen. Wanneer dit niet het geval is zullen wij ouders vragen om hun musical/theatertalent op een andere dag mee te laten zingen, dansen en acteren of deel te nemen aan de musical of theatergroep op hetzelfde tijdstip.

Locatie
Buurthuis de Bram, Rhonedreef 40 in Utrecht

Kosten Musical en theatergroep 2
Dinsdag € 150,- (voor 16 lessen)
Wekelijks lessen van 60 minuten van september tot december. Vanaf januari start er weer een nieuwe lessenreeks.

Zaterdag € 225,- (voor 16 lessen)
Wekelijks lessen van 90 minuten van september tot december. Vanaf januari start er weer een nieuwe lessenreeks.

Kosten Plusgroep 2
€ 75,- (voor 16 lessen)

Benodigdheden
A4 multomap / map voor de liedjes / pen / flesje water

Aanmelden
Aanmelden voor een proefles voor de Musical – en Theaterlessen kan via info@set-producties.nl

Bij voldoende aanmeldingen gaan de lessen door. Mocht dit niet het geval zijn, dan nodigen wij u uit op een andere dag om met uw musiscal / theater talent te komen zingen, dansen en acteren.