Musical Theater Productie

Wil jij samen met een groep intensief repeteren en werken aan een musical | theater voorstelling? Doe dan mee met de musical productiegroep | theater productiegroep.
Binnen de productie gaan we op zoek naar een passende rol voor jou. Er wordt gewerkt aan zang skills, het ontwikkelen van je personage en de dansen die passen bij deze show. Een uitdaging om met verschillende talenten samen te werken.

Naast hard werken staat plezier voor dit vak voorop. Wij willen iedereen zelfvertrouwen meegeven, respect voor elkaar en elkaars talenten, het leren ontdekken van je eigen talenten en hier ook de ruimte voor mogen krijgen. Iedereen heeft een belangrijke plek in het proces, op het podium en tijdens de voorstelling. Wij als docenten bieden deze plek voor een tof eindresultaat.

Zaterdag Musical | Theater Productie

Should I stay or should I go

Aankomende september gaat de zaterdag Musical | Theater Productie aan de slag met een bewerking van De Kersentuin van Anton Tsjechov.

Na een lang verblijf in Parijs keert de familie terug naar hun geliefde landgoed met als kers op de taart… de kersentuin.
Maar ze dreigen het landgoed te verliezen door schulden. Een stuk over weemoed maar ook over nieuwe kansen. De koffers worden ingepakt maar wie pakt ze ook weer uit?

Dinsdag Musical | Theater Productie

Om een puber te zijn…

Aankomende september gaat de dinsdag Musical | Theater Productie aan de slag met een moderne bewerking op het alom bekende voorjaarsontwaken van Frank Wedekind.

In dit stuk staan heftige onderwerpen centraal waarmee de jongeren worstelen in hun puberjaren.

Tijd
Dinsdag 20.30 – 22.00 (90 minuten)
Zaterdag 14.00 – 15.30 (90 minuten)

Plusgroep productiegroep
Naast de reguliere les is het mogelijk om les te volgen in de plusgroep. Hier wordt nog dieper in gegaan op de materie van zang en theater. Voor als je nog meer de fijne kneepjes van het vak wil leren. De les zal voorafgaand of aansluitend zijn op de reguliere les. Privé lessen kunnen hier ook gepland worden.

Tijden plusgroep productie
Graag ontvangen wij uw voorkeursdag. Bij voldoende aanmeldingen zal de groep doorgang krijgen. Wanneer dit niet het geval is zullen we vragen om op een andere dag te komen zingen, dansen en acteren.

Locatie
Buurthuis de Bram, Rhonedreef 40 in Utrecht

Kosten Musical productiegroep | Theater productiegroep
Dinsdag € 225,- excl. 21% BTW 21 jaar en ouder (voor 16 lessen)
Zaterdag € 225,- excl. 21% BTW 21 jaar en ouder (voor 16 lessen)

Wekelijks lessen van 90 minuten van september tot december. Vanaf januari is er weer een nieuwe lessenreeks.

Kosten Plusgroep
€ 75,- excl. 21% BTW 21 jaar en ouder (voor 16 lessen)

Benodigdheden
A4 multomap / map voor de liedjes / pen / flesje water

Aanmelden
Aanmelden voor een proefles voor de Musical – en Theaterlessen kan via info@set-producties.nl

Bij voldoende aanmeldingen gaan de lessen door. Mocht dit niet het geval zijn, dan nodigen wij u uit op een andere dag om te komen zingen, dansen en acteren.