Musical werkplaats 14+ | Theater werkplaats 14+

Dé werkplaats voor musical en theater. Een gemotiveerde groep jongeren krijgt de gelegenheid om een eigen productie op te planken te zetten. Met de docenten maken we een eigen bewerking op bestaande musical en theaterstukken. Ook zoeken we met elkaar naar hét passende nummer en de juiste teksten. Voor zang ontwikkel je je eigen solo, je ontwikkelt je eigen personage tijdens het maak en schrijf proces en voor dans en bewegen zullen er interessante dansante creaties ontstaan. Een hele uitdaging, maar een tof proces.

Naast hard werken staat plezier voor dit vak voorop. Wij willen de jongeren zelfvertrouwen meegeven, respect voor elkaar en elkaars talenten, leren hun eigen talenten te ontdekken en hier ook de ruimte voor mogen krijgen. Elke jongere heeft een belangrijke plek in het proces, op het podium en tijdens de voorstelling. Wij als docenten bieden de jongeren deze plek voor een geweldig eindresultaat.

Tijd
Dinsdag 19.30– 20.30 (60 minuten)
Zaterdag 14.00- 15.30 (90 minuten)

Plusgroep 14+
Naast de reguliere les is het mogelijk om les te volgen in de plusgroep. Hier wordt er nog dieper in gegaan op de materie van zang en theater. Voor meer individuele tijd om de fijne kneepjes van het vak te leren. De les zal voorafgaand of aansluitend zijn op de reguliere les.

Tijden plusgroep 14+
Zaterdag 13:30 – 14.00 (30 minuten)

Graag ontvangen wij uw voorkeursdag. Bij voldoende aanmeldingen zal de groep doorgang krijgen. Wanneer dit niet het geval is, dan nodigen wij ouders / jongeren uit om op een andere dag mee te zingen, dansen en acteren.

Locatie
Buurthuis de Bram, Rhonedreef 40 in Utrecht

Kosten Musical werkplaats 14+ | Theater werkplaats 14+
Dinsdag € 150,- (voor 16 lessen)
Wekelijks lessen van 60 minuten van september tot december. Vanaf januari is er weer een nieuwe lessenreeks.

Zaterdag € 225,- (voor 16 lessen)
Wekelijks lessen van 90 minuten van september tot december. Vanaf januari is er weer een nieuwe lessenreeks.

Kosten Plusgroep 14+
€ 75,- (voor 16 lessen)

Benodigdheden
A4 multomap / map voor de liedjes / pen / flesje water

Aanmelden
Aanmelden voor een proefles voor de Musical – en Theaterlessen kan via info@set-producties.nl

Bij voldoende aanmeldingen gaan de lessen door. Mocht dit niet het geval zijn, dan nodigen wij jullie uit op een andere dag om te komen zingen, dansen en acteren.