Swingende Peuterdans

Leeftijd
2 en 3 jaar

Heeft u een zoon of dochter van 2 of 3 jaar? Dan biedt de Swingende Peuterdans een perfecte plek om te swingen en dansen.

Door middel van muziek en eenvoudige bewegingen ontdekt uw peuter zijn of haar eigen lichaam, de ruimte om zich heen en ervaart hij of zij verschillende emoties. We beleven met elkaar de grootste avonturen.

OM uw peuter te laten wennen is het mogelijk om tijdens de eerste paar lessen even aanwezig te blijven. Sommige kinderen zullen direct de structuur van de les begrijpen en mee-doen, terwijl andere kinderen daar misschien wat langer voor nodig hebben. U bepaalt samen met de docent het juiste moment om niet meer in de zaal aanwezig te zijn.

Het uitgangspunt van de Swingende Peuterdans is dan ook dat papa en mama lekker een bakje koffie kunnen drinken of even boodschappen kunnen doen, terwijl de peuters lekker aan het swingen en dansen zijn.

Tijd
Dinsdag 15.15- 16.00
Zaterdag 9.00 – 9.45
Graag ontvangen wij uw voorkeursdag. Bij voldoende aanmeldingen zal de groep doorgang krijgen. Wanneer dit niet het geval is zullen wij ouders vragen om hun peuter op een andere dag mee te laten swingen en dansen.

Locatie
Buurthuis de Bram, Rhonedreef 40 in Utrecht

Kosten
€ 112,- (voor 16 lessen)
Wekelijks lessen van 45 minuten van september tot december. Vanaf januari is er weer een nieuwe lessenreeks.

Benodigdheden
Kleding waar uw peuter makkelijk in kan bewegen en eventueel dans/gymschoenen (blote voeten mag ook).

Aanmelden
Aanmelden voor een proefles voor de Musical – en Theaterlessen kan via info@set-producties.nl

Bij voldoende aanmeldingen gaan de lessen door. Mocht dit niet het geval zijn, dan nodigen wij u uit op een andere dag om met uw peuter te komen swingen en dansen.