Musical- en Theaterschool

SET Producties

SET zakelijk

Leerlijn en doelen van SET
Als leerkrachten en docenten zijn wij continu bezig met het verbeteren van onze leerlijn. In samenwerking of geinspireerd door Dramaonline, Tule SLO, Vreedzame School en verschillende andere culturele organisaties.
Bij SET kan je al starten vanaf 3 jaar en doorstromen naar de andere musical, theater of dansgroepen (groep 1 tm 4).

Stage lopen bij SET
SET Producties is een erkend leerbedrijf. Stageplekken die altijd wel opgevuld kunnen worden zijn voor dansdocenten, musicaldocenten, theaterdocenten, theater fotografie, filmregistraties maken of andere vormen van kunst & kinderen. Zoek jij een stageplaats? Laat het ons weten via info@set-producties.nl

Corona maatregelen
Het SET corona protocol is op dit moment (18 juni 2022) niet van toepassing.
Wanneer hier wijzigingen in plaats vinden zal dit kenbaar worden gemaakt aan de ouders | verzorgers.
– Kinderen wassen bij binnenkomst hun handen en gaan direct naar desbetreffende zaal
– Jassen en tassen gaan mee de zaal in (de juiste kleding is thuis al aangetrokken)
– Kinderen hebben een eigen drinkfles (geen pakjes)
– Kinderen houden afstand van desbetreffende docenten
– Gebruik maken van het toilet gebeurt onder toezicht een van de docenten (gelieve te toileteren voor de les)
– Ouders nemen buiten het schoolplein afscheid van hun kinderen
– De Kanjergroep gebeurt zoveel mogelijk zonder ouders. Ouders die met toestemming van SET mee naar binnen mogen krijgen een plek aangewezen daar te dansen met hun kind. Het kind is vrij om door het lokaal te dansen, de ouder doet dit met inachtneming van de 1,5 meter.

Intermediair Jeugdfonds Sport & Cultuur

Sam: ‘Vanuit mijn professionele werk ben ik dagelijks betrokken bij de ontwikkeling van kinderen en heb ik veel contact met gezinnen. Ik ben van mening dat kinderen moeten kunnen sporten en mee moeten kunnen doen aan muziek-, toneel- of dansles. Niet alleen omdat het leuk is, maar ook omdat een kind zich dan kan ontwikkelen op sociaal, fysiek en mentaal vlak. Voor sommige gezinnen is het om financiële redenen simpelweg niet haalbaar hun kind deze kans te bieden. Via het Jeugdfonds Sport & Cultuur bied ik deze gezinnen graag een steuntje in de rug.
Als intermediair ben ik de verbindende schakel die ervoor zorgt dat alle kinderen dezelfde kansen krijgen door simpel en snel online een aanvraag bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur in te dienen. Of kinderen nu willen voetballen, viool willen spelen, kiezen voor hockey of hiphop, dat maakt niet uit. Na goedkeuring van de aanvraag wordt de contributie of het lesgeld direct aan de club of de culturele instelling overgemaakt. Mooi en dankbaar werk!’

Vragen over de cursussen 2024 – 2025
Hieronder proberen wij zoveel mogelijk antwoord te geven op de vragen. Staat je vraag er toch niet tussen? Laat het ons dan weten via info@set-producties.nl. Alvast dank je wel voor je hulp!

© 2024 Musical- en Theaterschool

Thema door Anders Norén