Sinterklaas

‘Sinterklaas….en het mysterie van de verdwenen pakjes.’

Wanneer het bijna 5 december is, maar opeens alle pakjes verdwenen zijn, zit Sinterklaas met de handen in zijn grijze haar. Hoe kunnen al die pakjes nou vermist zijn? Hij en zijn Pieten waren toch al maanden bezig geweest met de voorbereidingen. Alles leek dit jaar zo vlekkeloos te verlopen, maar nu was het hele pakhuis zo goed als leeg. Tijd om alle cadeaus opnieuw te kopen is er niet meer, zo vlak voor Pakjesavond. Wat nu?!

Na het succes van ‘Wat is er aan de hand met Sinterklaas’ (2016 – 2019) heeft SET Producties een nieuwe voorstelling gemaakt. Wederom een voorstelling met veel interactie; de kinderen zullen Sinterklaas en zijn Pieten helpen om dit mysterie op te lossen. Is er iemand die ingebroken heeft in het Pakjespakhuis of moet Sinterklaas het misschien dichter bij huis zoeken?

De voorstelling is te boeken vanaf zaterdag 14 november tot en met 5 december. Stuur een mail naar info@set-producties.nl

Wat krijgt u tijdens deze voorstelling?
Minimaal drie acteurs die 45 minuten lang een voorstelling met het thema Sinterklaas voor jullie spelen, zingen en dansen. Daarna krijgen de kinderen een dans|bewegings workshop van 15 minuten.

Wat nemen zij zelf mee?
Keyboard, verlengkabels, muziek installatie, boxen, decor en rekwisieten.

Wat willen wij graag weten en hebben wij nodig
– Hoe vaak mogen wij komen spelen? (prijs voorstelling v.a € 450,-)
– Hoeveel kinderen komen er kijken (ivm corona ontvangen wij ook graag aantal verwachte volwassenen)
– Een lokatie waar wij ongezien kunnen verkleden + de locatie van het speelveld (speellokaal, podium, theater, gymzaal etc)
– Een grote tafel + 2 stoelen en een schot of deur waar wij achter kunnen staan
– Een stopcontact om de muziekinstallatie te kunnen installeren. Mocht er een op locatie zijn dan horen wij dit graag
– Piet inhuren voor bijvoorbeeld cadeaus rondbrengen, dansworkshop of pietengym (vanaf 30 minuten)
– Overige vragen of belangrijke informatie