Musical- en Theaterschool

SET Producties

Linda van den Broek

LINDA: In 2016 ben ik afgestudeerd als theaterdocent aan ArtEZ hogeschool voor de Kunsten in Zwolle.  
Daarna heb ik al super veel toffe projecten mogen doen en les mogen geven. Ik hou van een geintje in mijn les, het is gezellig en kijk er altijd naar uit met wat voor ideeën de leerlingen komen in de les. Mijn doel in mijn lessen is dat de leerlingen spelplezier hebben maar ook leren theatermaken en spelen. Ik vind het altijd tof om te zien met wat voor briljante ideeën de kinderen komen. Het zijn elke keer cadeautjes en die vaak ook in de voorstelling komen. Ik vind het belangrijk dat een scène of een voorstelling van hen is. We maken het samen.  

Ik wil graag diverse voorstellingen maken van toneel, musical tot muziektheater (want werken met muziek spreekt mij heel erg aan). Ik wil graag voorstellingen maken met verschillende doelgroepen; van jong tot oud.  

Ik ben een denker… ik denk over van alles na. Als mij dan echt iets opvalt dan maak ik daar graag een voorstelling over. Ik ga niet gelijk met mijn vingertje wijzen hoe het moet of juist niet, mijn doel als maker is om mensen stil te laten staan bij bepaalde onderwerpen. Los, laidback en dat er een gesprek kan ontsaan.     

https://lvandenbroek1990.wixsite.com/theaterdipantaloni

© 2024 Musical- en Theaterschool

Thema door Anders Norén